In Salaj, Peste 90 de locuri de munca vacante

Magazin Salajean 26 august 2008 0

In Salaj, Peste 90 de locuri de munca vacante

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj are, in aceste zile, un total de 93 de locuri de munca vacante, pentru salajenii aflati in cautarea unui job.

Astfel, in industria confectiilor sunt 20 de locuri de munca vacante pentru muncitori necalificati. In domeniul serviciilor sunt vacante 16 posturi, fiind cautate meseriile de electrician automatizari, inginer automatist, jurisconsult, stivuitorist, muncitor necalificat, montator -reglor, depanator aparate electronice, tehnician electromecanic, sofer autoturism/ camioneta, agent vanzari, muncitor necalificat, vulcanizator. Industria comertului ofera sapte posturi, printre care vanzator, sofer autoturism/masina de mare tonaj, director societate comerciala, iar in industria lemnului se cauta oameni pentru posturile de tamplar universal, muncitor necalificat, lacuitor lemn, tamplar la croit si dimensionat, tamplar ajustor montator.

In industria alimentara sunt 25 de locuri de munca ce pot fi ocupate, meseriile cautate fiind ospatar, muncitor necalificat, sofer autocamion/ masina de mare tonaj, preparator legume si fructe, muncitor necalificat in agricultura, inginer in industria alimentara, inginer automatist, barman, ospatar. Industria constructiilor ofera posturi pentru zidar rosar tencuitor, faiantar, dulgher restaurator, zugrav, vopsitor sau muncitor necalificat, iar in domeniul de sanatate si asistenta sociala se cauta doi oameni ca si muncitori necalificati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »