IN REPLICA UNEI SCRISORI DESCHISE

Magazin Salajean 25 februarie 2010 0

Ma numesc Radu Dan si numele meu a fost pomenit de mai multe ori intr-o scrisoare deschisa trimisa la redactia dvs.de catre d-na Ecaterina Handolescu, dar nu acesta este motivul care mi-a trezit prezenta reactie, de altfel, nu face parte din proiectele vietii mele un duel, fie el si epistolar cu aceasta pretinsa d-na ZOROa justitiei salajene, ci altul , si anume respectul pentru niste oameni care muncesc in cadrul Primarie Zalau, jigniti si insultati fara motiv de catre d-na Handolescu.

Prin urmare, va declar, sub orice sanctiune morala s-ar pretinde, ca nu am niciun fel de relatie de rudenie, de aliante, cumetrii, afinitate cu nicio persoana din cadrul Primariei Zalau. Altfel spus nu sunt si nici nu voi finepotul nimanui de la Primarie. Singura relatie pe care o am cu aceasta institutie este aceea de adversitate juridica, pentru ca ma aflu in proces de 6 ani cu Primaria, in 5 procese diferite.

In rest, elucubratiile d-nei Handolescu nu-mi suscita nici atata interes cat nivelul ratei somajului din insula SAHALIN.

Cei ce o cunosc pe d-na Handolescu stiu de ce spun asta, iar pentru cei ce n-o cunosc, ce sa le spun:

Norocul lor!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »