In Ratin si Huseni: Extinderea retelei de canalizare ia startul in aprilie

Magazin Salajean 9 martie 2010 0

In Ratin si Huseni: Extinderea retelei de canalizare ia startul in aprilie

Lucrarile pentru extinderea retelelor de apa si canalizare in localitatile Ratin si Huseni vor demara in luna aprilie, Proiectul Tehnic fiind deja realizat, ne-a declarat primarul Pop Emeric. Potrivit acestuia, se asteapta doar unda verde de la Biroul de Dezvoltare Satu Mare si apoi se poate trece la munca pe santier. Vrem sa ne apucam in aceasta primavara de lucru. Cred ca vom incepe mai degraba in aprilie decat in martie, ca atunci vremea deja va fi buna si va permite efectuarea lucrarilor. Termenul de finalizare a investitiei este, potrivit proiectului, de 2 ani, a declarat primarul.

Valoarea proiectului este de 2,5 milioane de euro, bani asigurati prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR). Finantarea va fi primita de administratia locala esalonat: prima transa de 30 la suta din valoarea totala a investitiei va asigura organizarea santierelor, urmand ca restul banilor sa soseasca pe masura ce sunt realizate lucrarile.

Proiectul depus in decembrie 2008 este unul integrat, astfel ca din aceiasi bani se va reabilita si dota Caminul Cultural Crasna, in centrul de comuna urmand sa fie ridicat si un Centru de zi pentru copii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »