In prezenta ministrului Sanatatii: Patru spitale din Salaj au trecut la autoritatile locale

Magazin Salajean 21 iunie 2010 0

In prezenta ministrului Sanatatii: Patru spitale din Salaj au trecut la autoritatile locale

Primele protocoale de predare-primire a patru spitale publice din judetul Salaj au fost semnate, vineri, in prezenta ministrului Sanatatii, Cseke Attila, singurul spital care nu a fost predat autoritatilor locale fiind Spitalul Judetean de Urgenta Zalau.

Primaria Jibou a preluat Spitalul Orasenesc Jibou, Primaria Simleu Silvaniei a preluat Spitalul Orasenesc Simleu Silvaniei, Primaria Crasna a preluat Spitalul de Boli Cronice din localitate, in timp ce Primaria Cehu Silvaniei a preluat Spitalul Orasenesc Cehu Silvaniei. Cea mai mare unitate sanitara din Salaj, Spitalul Judetean de Urgenta, nu a putut fi predat vineri din cauza ca inca nu a fost adoptata o hotarare in acest sens de catre Consiliul Judetean Salaj.

Aflat vineri in Salaj, pentru a lua parte la semnarea proto-coalelor de predare-primire a unitatilor saniotare, ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca toata centralizarea care a existat in ultimii ani in sistemul sanitar a facut ca acesta sa fie

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »