În premieră, zălăuanii sunt invitaţi la Târgul de Crăciun

Mihaela Moldovan 7 decembrie 2012 6
În premieră, zălăuanii sunt invitaţi la Târgul de Crăciun

Primul Târg de Crăciun din Zalău va fi organizat, în perioada 13 – 23 decembrie, de administraţia locală municipală şi de SC Hot Paprika SRL, cumpărătorii putând găsi aici obiecte hand-made, produse de panificaţie, fructe şi brazi. De asemenea, sălăjenii se vor putea bucura, în fiecare seară, de la ora 18, de spectacole de colinde pe scena amplasată în piaţă. La Târg au fost invitaţi în principal comercianţi locali, până acum existând confirmări de participare din partea a 15 agenţi economici. Programul târgului va fi de luni până joi şi duminică, între orele 10 – 20 iar vineri şi sâmbătă, între orele 8 – 20. «Încercăm, în limita a ceea ce ne permitem, să creăm o atmosferă de sărbătoare, şi acest lucru se va putea observa în mai multe etape în P.ţa 1 Decembrie 1918. Vă invităm să descopeririţi surprizele atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari», a declarat primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu.

Potrivit acestuia, în ultima zi a Târgului de Crăciun, copiii vor primi cadouri din sacul lui Moş Crăciun, începând cu ora 16, iar pentru părinţi, bunici şi nu numai va fi organizat un spectacol extraordinar «Deschide uşa creştine», care va fi transmis în direct de Hora Tv. Astfel, de la ora 18, vor urca pe scena din Piaţa 1 Decembrie 1918, Ioan Dordoi, Ileana Matus, Felix Gălan, Năstăcuţa Iuga, Doru Pop, Petrică Mureşan, Rodica Pop Seling, Nuţu Leordean, Lena Miclăuş, Fraţii Florea, Florica Tomoioagă, Marcel Avram, Ramona Fabian, Feciorii Bihorului, Florica Duma, Leontin Ciucur, Florina Puşcău, Soţii Nemeş, Suzana Toader şi Felician Nicola, Ionela Moruţan, Corina Szatmari, Oana Tomoioagă şi Ancuţa Anghel.

Parteneri în organizarea evenimentului: Liceul de Artă «Ioan Sima», Casa Municipală de Cultură Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj prin Centrul de Cultură şi Artă Sălaj.

Tot în această perioadă, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău se amenajează Orăşelul Copiilor. Aici, SC Ad Forstar SRL din Cluj Napoca va aduce maşinuţe şi un carusel. În funcţie de condiţiile meteorologice, parcul va fi deschis pentru copii, pe parcursul vacanţei de iarnă.

Comentarii

comments

6 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Daniel 7 decembrie 2012 at 14:04 - Reply

  Capilnasiu, draga, du-te, de te spanzura, ca tu esti salvarea Romaniei!

  • alma 7 decembrie 2012 at 18:35 - Reply

   ce-ar fi sa incerci tu primul!

 2. super..... 7 decembrie 2012 at 19:06 - Reply

  insfarsit si ceva bun si frumos, util,bravo: incet ,incet revenim la normalitate!

 3. m lui baba novac 8 decembrie 2012 at 11:56 - Reply

  va rog sa nu mai faceti tiganimea ca si la zilele orasului

 4. geo 8 decembrie 2012 at 15:27 - Reply

  Schimbati aranjamentul de la ieslea de pe platou!
  Este jenant sa vezi ca Sf. Iosif este asezat in spate de tot si nu langa Pruncul Isus!

 5. Anonim 10 decembrie 2012 at 18:04 - Reply

  Felicitari pt initiativa!!!!!!

Lasa un Raspuns »