In Mirsid si Crasna: Mos Craciun a impartit daruri la peste 1.000 de copii

Magazin Salajean 31 decembrie 2008 0

In Mirsid si Crasna: Mos Craciun a impartit daruri la peste 1.000 de copiiPeste 1.000 de copii din comunele Crasna si Mirsid au primit vizita lui Mos Craciun, intr-un cadru de sarbatoare, cu brad impodobit si colinde. In comuna Mirsid, copiii l-au asteptat pe Mos la caminul din centrul de comuna, unde i-au pregatit o serbare cu colinde si poezii specifice iernii. In schimb, din sacul Mosului au fost scoase 250 de daruri, fiecare in valoare de 20 de lei si continand dulciuri si fructe. Primarul comunei, Calin Bereschi, ne-a declarat ca toata actiunea a fost finantata din bugetul local cu aproximativ 5.000 de lei.

Acelasi spirit festiv l-a imbracat si comuna Crasna, iar cei care au simtit cel mai bine acest lucru au fost cei mici. Peste 700 de copiii din satele comunei au primit cadouri de la Mos Craciun, dupa ce au impodobit in centrul localitatii Crasna un brad si l-au transformat in simbolul Sarbatorilor de Iarna. Pachetele au continut, si in acest caz, fructe, suc si dulciuri, fiecare fiind in valoare de 15 lei. Mos Craciun nu i-a uitat nici pe bunicii din comuna Crasna si a trecut pe la ei, impartindu-le 550 de daruri, care au continut alimente de baza.

Pragul dintre ani va fi trecut de localnicii din aceasta comuna tot langa bradul impodobit, unde orchestra locala si copiii gospodarilor vor sustine un program artistic, cu faclii aprinse si ritmuri muzicale. In plus, totul va fi luminat de un foc de artificii, pregatit de autoritatile locale. Primarul Pop Emeric ne-a declarat ca aceste actiuni menite sa infrumuseteze viata localnicilor in aceasta perioada de sarbatoare a fost sustinut financiar din bugetul local.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »