In Cehu Silvaniei: Casa de Cultura va fi modernizata pana la finalul anului

Magazin Salajean 30 octombrie 2009 0

In Cehu Silvaniei: Casa de Cultura va fi modernizata pana la finalul anului

Autoritatile locale din Cehu Silvaniei analizeaza, in aceste zile, ofertele primite de la sase firme care doresc sa se ocupe de lucrarile de modernizare a Casei Orasenesti de Cultura, urmand ca pana la finalul saptamanii viitoare sa se decida constructorul, ne-a declarat primarul Varga Andrei. Potrivit acestuia, la evaluarea ofertelor se va tine seama de pretul mentionat de cele sase firme, dar si de posibilitatea acestora de a respecta cel mai important criteriu si anume finalizarea lucrarilor pana la finalul anului in curs. Acesta a fost unul din criteriile majore pe care le-am stabilit. Vrem ca lucrarile sa fie incheiate pana la sfarsitul lunii decembrie, a declarat edilul din Cehu Silvaniei.

Reamenajarea si moder-nizarea Casei de Cultura a fost inceputa odata cu lucrarile de amenajare a noului sediu al administratiei locale, dar din lipsa fondurilor, investitia a fost oprita temporar. Acum, autoritatile locale au obtinut o finantare de 250.000 de lei de la Guvern pentru realizarea etapei a doua a proiectului ce are drept scop transformarea cladirii Casei de Cultura intr-un spatiu modern, care sa permita desfasurarea de evenimente. Imobilul a fost recompartimentat in prima etapa a proiectului, dar mai avem de efectuat lucrari in interior si de construit doua usi de evacuare. Alte lucrari vor fi realizate la scena si la spatiile destinate artistilor, a declarat Varga Andrei.

Daca investitia se va incheia pana la finalul anului, manifestarile specifice lunii decembrie vor putea fi sustinute in noul spatiu de cultura.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »