În aşteptarea lui Ionel Mureşan, AJOFM Sălaj “pluteşte” în derivă

Andreea Vilcovschi 26 februarie 2013 8
În aşteptarea lui Ionel Mureşan, AJOFM Sălaj “pluteşte” în derivă

De aproape două săptămâni, Agenţia Judeţean pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj funcţionează fără director executiv, după ce mandatul lui Romeo Sârca a expirat în 15 februarie. Toate atribuţiile acestuia au fost preluate de către adjunctul Alexandru Pura, până ce va fi desemnat un nou director.
Favorit pentru scaunul eliberat de Sârca este considerat liberalul Ionel Mureşan, fostul manager al operatorului de transport în comun, Transurbis Zalău. Susţinut de PNL Sălaj la conducerea AJOFM Sălaj, Mureşan şi-a pregătit minuţios terenul pentru acest post, astfel că s-a dat de trei ori peste cap şi s-a transformat în funcţionar public, mai exact în consilier în cadrul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă Persoane – Compartimentul Evidenţa Persoanelor, din cadrul Primăriei Zalău.
Contactat, Ionel Mureşan ne-a declarat că nu are nicio noutate cu privire la preluarea şefiei AJOFM Sălaj. Cu “modestia” care-l caracterizează, fostul manager de la Transurbis mai spune că experienţa profesională acumulată îl califică pentru orice loc de muncă, indiferent că vorbim despre o funcţie de conducere ori una de simplu funcţionar. Mai mult, el s-a arătat foarte încântat de slujba din Primăria Zalău: “Lucrez într-un colectiv minunat şi îmi place foarte mult ce fac. Este o provocare pentru mine”. Întrebat dacă prin participarea sa la concursul pentru postul din administraţia locală a urmărit să devină funcţionar public – una dintre condiţiile necesare pentru a fi director – Ionel Mureşan a replicat: “Nu strică să fii funcţionar! Şi oricum, eu nu am treabă cu funcţiile!”.
Adjunctul Alexandru Pura susţine că, deocamdată, mai marii de la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă nu au transmis nicio informare oficială instituţiei sălăjene cu privire desemnarea – prin concurs ori transfer – a unui nou director executiv, astfel că “mutarea” lui Mureşan la conducerea AJOFM mai are de aşteptat. Iar, după cum decurg lucrurile, pare-se că nimeni nu se prea grăbeşte să-i pună acestuia covor roşu în faţa Agenţiei. De ce oare?

Comentarii

comments

8 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Jon 26 februarie 2013 at 09:22 - Reply

  Pura e vanzator de masini; ce sa faca el la ajofm? plus ca e pdl-ist iar acuma s-a schimbat macazul.

 2. Anonim 26 februarie 2013 at 11:09 - Reply

  stie el de ce!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Anonim 26 februarie 2013 at 11:12 - Reply

  apai pe sande sa-l mute in piatu’ mde masini , derector

 4. anonim 26 februarie 2013 at 11:19 - Reply

  Pura Teodora a ramas secretara la prefect datorita lui Sandel pdl-istul………….. ,acum Pura Sandel ramane la ajofm salaj datorita PSD-ului pe care ii serveste Teo , care a fost rosie tot timpul…………se stie…………
  felicita fam fecicita:………………..
  vezi ce bine e sa fi in doua partide…………..

 5. Anonim 26 februarie 2013 at 14:00 - Reply

  suna interesant…….

 6. Parere 26 februarie 2013 at 19:52 - Reply

  Cu curu-n doua luntri???

 7. guthi 27 februarie 2013 at 17:10 - Reply

  Un adevarat model de coabitare politica familia Pura.

 8. Anonim 27 februarie 2013 at 17:34 - Reply

  Cimitirul ortodox din Zalau a pornit sa inverzeasca de atata asteptare a celebrului fost primar comunist Ioan f. muresan, evident dupa ispasirea sentiuntelor sale in urma nu mai putine celebre furturi din avutul public. daca doreste detalii, le voi furniza.

Lasa un Raspuns »