In 25 mai: Consultatii gratuite la medicii dermatologi

Magazin Salajean 12 mai 2010 0

In 25 mai: Consultatii gratuite la medicii dermatologi

In aceste zile, salajenii pot sa se programeze pentru consultatii gratuite la dermatologie, pentru ziua de 25 mai cand se sarbatoreste Ziua Europeana Pentru Depistarea Melanomului.

Pentru a marca in acest an Ziua Europeana a Melanomului, Societatea Romana de Dermatologie (SRD) lanseaza cea de-a cincea editie a campaniei nationale de prevenire si depistare a leziunilor maligne si premaligne cutanate. Astfel, in 25 mai, peste 300 de medici dermatologi din toata tara, membri ai SRD, vor oferi consultatii gratuite si sfaturi despre cum te poti feri de actiunea nociva a razelor UV cu ajutorul produselor de fotoprotectie.

Obiectivul nostru este sa avertizam populatia si sa o educam privind depistarea precoce a cancerului de piele. De aceea este esential ca pacientul sa inteleaga importanta de a consulta un dermatolog. Chiar si dupa 25 mai, orice pacient poate sa vina cu trimitere de la medicul de familie pentru a fi consultat de un dermatolog, a declarat conf. dr. George Sorin Tiplica, directorul executiv al SRD.

Examinari doar cu programare

In Salaj, in campania sus amintita vor oferi consultatii gratuite trei medici dermatologi in Zalau, respectiv dr.Augustin Pop, la Sectia de Dermatologie de pe strada Corneliu Coposu nr. 17, in intervalul orar 10

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »