In 2012: Spitalul din Crasna va avea un Compartiment de ingrijire a pacientilor muribunzi

Magazin Salajean 22 februarie 2012 0

In 2012: Spitalul din Crasna va avea un Compartiment de ingrijire a pacientilor muribunziConducerea Spitalului de Boli Cronice Crasna are in vedere largirea serviciilor unitatii prin deschiderea, in acest an, a unui Compartiment de Ingrijiri Paliative. Aceasta ar fi prima sectie de acest gen din judet, unde ar putea beneficia de servicii medicale de specialitate salajenii a caror boala nu raspunde la tratamente curative.

Anul 2012 va aduce imbunatatiri semnificative in cadrul sistemului sanitar salajean, mai multe spitale din judet urmand sa fie modernizate si reabilitate sau sa isi deschida sectii noi. Astfel, primul Compartiment de Ingrijiri Paliative dintr-o unitate spitaliceasca salajeana va fi infiintat in cadrul Spitalului de Boli Cronice Crasna si va fi destinat pacientilor aflati in stare avansata a unor boli incurabile, care au nevoie de ingrijiri specializate pentru cresterea calitatii vietii.

Managerul Spitalului de Boli Cronice Crasna, Nagy Andrea Erika, ne-a declarat ca exista spatiu pentru ca noul compartiment sa poata fi amenajat, iar unul din medicii unitatii urmeaza deja un curs de specializare in Ingrijire Paliativa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »