In 2010, Crasna va avea primul bloc ANL

Magazin Salajean 11 martie 2010 0

In 2010, Crasna va avea primul bloc ANL

Lucrarile pentru ridicarea primului bloc ANL in comuna Crasna vor fi demarate in aceasta primavara, constructorul fiind deja desemnat de Autoritatea Nationala pentru Locuinte (ANL). Proiectul prin care crasnenii vor primi in folosinta, in acest an, primele 24 de locuinte cu chirie sub pretul pietei a fost trecut pe lista de finantare a autoritatilor centrale, astfel ca, de indata ce conditiile meteorologice vor permite, se va putea trece la organizare a santierului.

Pentru cel de-al doilea bloc ANL, care va avea 11 apartamente cu una si doua camere, finantarea va putea fi asigurata abia in 2011.

Unul din blocuri va fi ridicat in vecinatatea celorlalte blocuri existente in Crasna, in timp ce pentru al doilea, edilii s-au gandit la gradina Primariei. Costurile de ridicare a celor doua blocuri vor fi suportate in totalitate de ANL, aportul autoritatilor locale urmand sa se regaseasca in racordarea imobilelor la retelele de utilitati.

Locuintele vor fi repartizate tinerilor sub 35 de ani, care vor fi selectati din lista de solicitanti in baza unor criterii stabilite de Consiliul Local.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »