In 2009: Sase prestatori de servicii medicale au ramas fara contract cu CJAS

Magazin Salajean 5 martie 2010 0

In 2009: Sase prestatori de servicii medicale au ramas fara contract cu CJAS Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Salaj a fost nevoita sa renunte, anul trecut, la contractele pe care le aveau incheiate cu sase prestatori de servicii medicale, motivele mergand de la nerespectarea clauzelor contractuale pana la concediul maternal si de crestere a copilului.

Directorul adjunct al CJAS Salaj, Marius Tautu, ne-a declarat ca nerespectarea programului de lucru si absentele multiple au fost cauza pentru care a fost reziliat contractul cu un furnizor de servicii medicale in asistenta primara din mediul rural, in timp ce un alt contract, de aceasta data cu un cabinet de stomatologie, a incetat dupa ce medicul a plecat in strainatate. In alte doua cazuri, contractele cu incetat ca urmare a faptului ca medicii au intrat in concediu maternal si de crestere a copilului.

Ultimele doua contracte care au incetat erau incheiate intre CJAS Salaj si doua puncte farmaceutice din mediul rural . Intrucat in localitati s-au deschis farmacii, contractele cu punctele de lucru au fost reziliate, conform legislatiei in vigoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »