Iluminatul stradal, pus la punct in Zalau

Magazin Salajean 6 noiembrie 2007 0

Reteaua de iluminat public din municipiul Zalau a fost luata la verificat in aceste zile. Potrivit unui comunicat de presa remis de Primaria Zalau, actiunea s-a derulat, pentru inceput, in cartierele Dumbrava, Traian (pana la Gradina Poporului) pe strada 22 Decembrie si arterele adiacente, precum si in cartierele Stadion si Bradet.

Controlul a relevat ca din 1.300 de corpuri de iluminat existente in zonele verificate, 91 erau defecte. Aceasta situatie este urmarea intarzierii cu care a fost rezolvata contestatia depusa la Comisia Nationala pentru Solutionarea Contestatiilor, in urma licitatiei pentru serviciul de iluminat public pe care Primaria Zalau a organizat-o in data de 20 iunie. In luna octombrie s-a primit raspunsul la contestatie, astfel ca firma castigatoare a licitatiei de prestari servicii, desfasurata conform procedurilor legale, este SC Romlux Targoviste, firma selectata si de primarie, a declarat primarul Radu Capilnasiu.

Contractul va fi incheiat pe un an si are o valoare de 160.000 lei.

Incepand de saptamana viitoare, dupa semnarea contractului, firma va trece la inlocuirea corpurilor de iluminat defecte conform unui program de lucru realizat pe baza controalelor efectuate in teren. Se vor avea in vedere si sesizarile din partea cetatenilor, inregistrate in perioada in care activitatea a fost intrerupta.

Firma SC Romlux Targoviste se va ocupa si de punerea in functiune a iluminatului festiv in perioada sarbatorilor de iarna.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »