Iluminatul public a fost reluat in Poiana Blenchii

Magazin Salajean 10 decembrie 2009 0

Iluminatul public a fost reluat in Poiana BlenchiiDupa ce au ramas in bezna, in toamna, fara iluminat public in sate, din cauza epuizarii bugetului local si a acumularii restantelor la facturi, locuitorii comunei Poiana Blenchii au din nou strazile si ulitele luminate in timpul noptii. Asta, deoarece Consiliul Judetean Salaj a alocat administratiei locale suma de 75.000 de lei pentru cheltuieli, bani ce au permis achitarea datoriilor catre furnizorul de curent. Am primit 75.000 de lei de la Consiliul Judetean Salaj pentru cheltuieli in ultimul trimestru din acest an si am reusit sa achitam restantele pe care le aveam la SC Electrica SA. Am revenit astfel la programul normal de iluminat public in localitati, a declarat primarul Augustin Chifor.

Acesta a spus ca sarbatorile de iarna vor gasi ulitele si satele din comuna luminate pe timpul noptii, perioada grea cand iluminatul public functionaa doar in intervalele orare 8-10 si 4-6 fiind depasita. Primarul Chifor a spus ca, pana la finalul anului, administratia locala o va scoate la capat si cu plata salariior catre angajatii din administratia locala, plati ce erau puse in pericol de epuizarea bugetului local. Din aceleasi cauze, in luna octombrie, conducerea primariei a fost nevoita sa decida intreruperea iluminatului public in cele trei localitati apartinatoare si in centrul de comuna.

Comuna Poiana Blenchii numara, pe langa centrul de comuna, trei localitati apartinatoare: Gostila, Falcusa si Magura si are aproximativ 1.350 de locuitori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »