Iarna nu vrea sa plece din Salaj

Magazin Salajean 16 martie 2010 0

Iarna nu vrea sa plece din SalajBaba iarna nu se da batuta si tine sa isi dovedeasca puterile chiar si in martie, care e oficial, prima luna de primavara. Ninsorile care s-au abatut ieri asupra Salajului au fost inca o zvacnire a anotimpului rece, care a perturbat serios traficul rutier.

Cele mai mari probleme au fost pe culmea Mesesului, pe drumul E81, care face legatura intre Salaj si Cluj. Pe aproximativ 20 de kilometri, utilajele cu lama au trebuit sa intervina ca in plina iarna si sa inlature omatul asternut pe carosabil. A inceput sa ninga in aceasta dimineata, iar acum ninsoarea s-a intetit puternic. Se circula cu dificultate pe drumurile nationale din judet si mai ales pe drumul E81, catre Cluj.

Pe culmea Mesesului a trebuit sa scoatem utilajele cu lame sa actioneaze, intrucat s-a depus deja zapada si trebuie inlaturata. Problema este ca ninsoarea e atat de puternica, incat se depune pe carosabil imediat ce trec utilajele, a spus Mircea Crisan, seful Sectiei Drumuri Nationale Zalau.

Potrivit acestuia, ninsorile au dat batai de cap conducatorilor auto si pe Valea Somesului, inspre Dej, si la limita judetului cu Maramures, peste culmea Mesteacanului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »