IAIFO Zalau are o cifra de afaceri in crestere

Magazin Salajean 25 martie 2008 0

IAIFO Zalau are o cifra de afaceri in crestere  Rominserv Valves IAIFO Zalau, punct de lucru al companiei Rominserv – contractorul general al Grupului Rompetrol, estimeaza pentru acest an atingerea unei cifre de afaceri de aproximativ 11,5 milioane USD, in crestere cu 10 la suta fata de cea realizata in 2007. Potrivit directorul punctului de lucru Rominserv Valves IAIFO Zalau, Ioan David, compania a inregistrat anul trecut cel mai mare nivel al productiei si vanzarilor de robineti si supape de siguranta din momentul preluarii companiei de catre Rominserv, eveniment care a avut loc in noiembrie 2004. Aceste rezultate excelente vin atat pe fondul diversificarii gamei de produse si orientarii acestora catre nevoile clientilor, cat si a extinderii pietelor de desfacere a mai declarat Ioan David.

In 2007, compania si-a extins capacitatea de productie a statiilor mobile de distributie a carburantilor, Expres, prin realizarea unei noi hale. Numarul total al statiilor produse de aceasta s-a ridicat la finele anului trecut la 80 de unitati. Nivelul total al investitiilor prognozate pentru 2007 ar putea ajunge la 750.000 euro, acestea vizand in principal cresterea productivitatii si a calitatii produselor, reducerea costurilor prin eficientizarea folosirii energiei electrice, precum si diverse investitii de mediu, a mai spus directorul punctului de lucru Rominserv Valves IAIFO Zalau. Astfel, Rominserv Valves IAIFO intentioneaza sa achizitioneze noi echipamente de finisare si superfinisare a suprafetelor de etansare a corpurilor de robineti cu sertar sau cu ventil, asemeni producatorilor mondiali de armaturi. De asemenea, Iaifo va continua si dezvoltarea gamei de produse, prin asimilarea de noi tipuri de robineti (robineti de inchidere cu ventil din otel, robineti de inchidere cu sertar pentru presiuni inalte si robineti de inchidere cu sertar din otel pentru instalatiile cu fluide inflamabile).

Rominserv Valves detine, din 2006, autorizatia integrata de mediu, in acord cu normele europene de prevenire si control integrat al poluarii. Mai mult, nivelul investitiilor de mediu realizate de companie, in 2007, s-a ridicat la aproximativ 270.000 de euro, urmarind protejarea solului si a aerului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »