Hoţii din Chiesd au fost prinşi

Magazin Salajean 9 aprilie 2013 1
Hoţii din Chiesd au fost prinşi

 

 

Poliţiştii din Chiesd i-au identificat, în cursul zilei de luni, pe autorii unui furt care a avut loc pe raza comunei. În luna august 2012, Daniel L. în vârstă de 26 de ani, Ioan L. în vârstă de 31 de ani, ambii din comuna Chiesd şi Dan Ş. de 20 de ani, împreună cu Valentin S. de 42 de ani din judeţul Satu Mare, au sustras dintr-un imobil din comuna amintită mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 9.000 de euro. Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă să stea ani grei după gratii.

Conform informaţiilor furnizate de Inspectoratul Poliţiei Judeţene Sălaj, valoarea prejudiciului a fost recuperat în proporţie de aproximativ 70 la sută.

 

 

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 10 aprilie 2013 at 12:59 - Reply

    Hai ca la instanta o sa le planga de mila judecatorii !

Lasa un Raspuns »