Horia Brenciu semneaza autografe la sediul UPC din Zalau

Magazin Salajean 5 iunie 2012 0

Horia Brenciu semneaza autografe la sediul UPC din Zalau

UPC le-a pregatit o ora de distractie cu Horia Brenciu si va oferi cadou primilor 200 de clienti amatori de muzica buna, un CD cu cel mai recent album al sau. Astfel, toti cei care vor sa-l cunoasca indeaproape pe cunoscutul prezentator de televiziune si cantaret sunt asteptati maine, de la ora 17.30, la magazinul UPC din Zalau, pentru o sesiune de autografe cu Horia Brenciu.

Manager Regional Comunicare al UPC Romania, Stefan Stanciu, ne-a declarat ca la aceasta actiune sunt invitati toti locuitorii din Zalau. UPC ofera muzica buna si autografe de la Horia Brenciu, in magazinul din Zalau. Prin urmare, invitam locuitorii din Zalau la magazinul nostru situat pe bulevardul Mihai Viteazul, Bloc O2, mezanin, in data de 6 iunie, de la ora 17.30, pentru o sesiune de autografe cu Horia Brenciu, a precizat Stefan Stanciu.

Horia Brenciu va sustine miercuri, un spectacol la Zalau. Evenimentul, care face parte dintr-un turneu ce se desfasoara in principalele orase din tara, va avea loc in 6 iunie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, aproximativ 1.142.600 de clienti in 200 de orase. Potrivit viziunii companiei, aceasta lume fascinanta in care traim, dar deseori complexa, trebuie sa fie accesibila tuturor. Cei 15.000 de angajati UPC din Europa dau viata viziunii companiei prin simplitatea si caldura umana care se regasesc in fiecare din actiunile lor. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce si internet in banda larga, pentru a-si conecta clientii la lumea informatiei, a comunicarii si a divertismentului. La data de 31decembrie 2011, LGI oferea servicii de inalta calitate, catre aproximativ 20 de milioane de clienti din 13 tari, in principal in Europa si Chile. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum este Chellomedia in Europa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »