Gradina Onului – exemplu ca se poate

Magazin Salajean 2 martie 2010 0

Gradina Onului - exemplu ca se poate  Un exemplu de infrastructura rutiera si tehnico-edilitara care arata, in sfarsit, ca si in Zalau lucrurile pot fi facute ca la carte este cartierul Gradina Onului. Strazile trasate la centimentru, intrarile amenjate pentru fiecare casa in parte, locurile de parcare si terenul de fotbal realizat in centrul zonei sunt dovezi ca si la noi pot fi respectate standardele de calitate.

Gradina Onului este acea zona din Ortelec unde Primaria Zalau a acordat, in anii trecuti, parcele gratuite unor familii de tineri pana in 35 de ani in vederea construirii de locuinte. Conditia impusa beneficiarilor era ca ei sa nu mai fi detinut nicio proprietate pana in acel moment.

Partea autoritatilor locale, pe langa darea in folosinta gratuita a parcelelor, a insemnat si introducerea retelelor de utilitati si amenajarea acceselor rutiere si pietonale, lucrari ce au fost finalizate in toamna anului trecut, dupa cum a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Zalau, Manuela Ghiurutan. Noul cartier este racordat si la reteaua de energie electrica, iar majoritatea locuintelor au ajuns la stadiul de ridicare in rosu, desi printre ele sunt si din cele aproape finalizate.

Asta

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »