Ghişeele Serviciului de Evidenţa Persoanelor – deschise sâmbătă şi duminică

Mihaela Moldovan 25 iulie 2012 1
Ghişeele Serviciului de Evidenţa Persoanelor – deschise  sâmbătă şi duminică

Pentru a veni în sprijinul persoanelor cu drept de vot care nu sunt în posesia unui act de identitate ori care au actul de identitate expirat, programul de lucru cu publicul la ghişeele Serviciului Evidenţa Persoanelor, din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, va fi extins şi în zilele de sâmbătă şi duminică. Potrivit unui comunicat de presă remis, ieri, de administraţia municipală, sâmbătă, ghişeele vor fi deschise în intervalul orar 8 – 14, iar duminică – între orele 8 – 23. Persoanele din categoria de mai sus se pot prezenta la ghişeu cu o cerere de eliberare a actului de identitate, cu certificat de naştere şi certificat de căsătorie (dacă este cazul), în original şi copie, cu hotărârea de divorţ definitivă şi irevocabilă, în original şi copie (dacă este cazul), cu certificatul de deces al sotului/soţiei decedat/decedată (daca este cazul), cu documentul cu care face dovada adresei de domiciliu, în original şi copie. De asemenea, în cazul în care locuinţa este proprietatea altei persoane, se va prezenta proprietarul locuinţei, care va avea asupra sa actul de identitate şi actul care atestă dreptul de proprietate. Totodată, mai este nevoie de carte de alegător, în original, iar în cazul furtului actului de identitate, dovada de la poliţie, din care să rezulte că s-a reclamat furtul. Cei care şi-au schimbat domiciliul trebuie să aibă la ei certificatele de naştere, în original şi copie, ale copiilor minori (dacă e cazul), taxa care trebuie achitată la ghişeele Serviciului Taxe şi Impozite Zalău din cadrul primăriei sau la oficiile poştale din municipiu fiind de 11 lei.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. vaca din stana 27 iulie 2012 at 10:26 - Reply

    Fapt real: in data de joi, trei vaci grase din stana au ocupat bancheta de asteptare din statia de autobuze astralis, astepatnd cursa de 13,10. Nu s-au clintit de pe loc, asteptand probabil fanul de amiaza. Intre timp, un domn cu doua bastoane astepta in picioare tot 55 de minute sosirea microbuzului de cluj. vacile din stana, fiecare peste 100 de kile, nu s-au sinchist de loc. Solicitam primarului capalnasiu suplimentarea ratiei de fan pentru vacile din stana, sa nu mai fie nevoite sa vina pana in astralis, plus niste locuri de asteptare cu banci pentru handicapati.

Lasa un Raspuns »