Gepa Broker – prima firma de brokeraj din judet

Magazin Salajean 2 septembrie 2010 0

Gepa Broker - prima firma de brokeraj din judetPrima societate autohtona de brokeraj – Gepa Broker Zalau – s-a lansat, ieri, pe piata asigurarilor din Salaj. Este un eveniment important pentru Salaj, in conditiile in care pana acum, pe piata locala functionau numai francize ori puncte de lucru ale unor asiguratori din alte judete, a declarat, ieri, cu ocazia lansarii oficiale, Vasile Pacurar, directorul executiv al companiei, care are o vechime de 10 ani in domeniu.

Gepa Broker s-a constituit in urma asocierii a zece persoane cu experienta serioasa in domeniul asigurarilor si, dupa cum sustine Pacurar, va veni nu doar in sprijinul salajenilor interesati sa incheie o polita de asigurare, ci va constitui o oportunitate pentru cei care doresc un castig suplimentar. Astfel, clientii societatii de brokeraj vor fi consiliati de catre specialistii societatii in alegerea asiguratorului si a politei care corespund pretentiilor lor, in timp ce persoanele interesate sa obtina un venit suplimentar pot deveni colaboratorii firmei. La solicitarea doritorilor, Gepa Broker organizeaza cursuri de initiere in asigurari, dupa care cursantii lucreaza o perioada de timp alaturi de brokerii nostri experimentati, a precizat Pacurar. Experienta profesionala acumulata ne permite cu usurinta sa abordam intreaga paleta de produse si servicii specifice activitatii de asigurari in numele clientilor nostri, a mai spus oficialul Gepa Broker Zalau.

Societatea are incheiate contracte de brokeraj cu cele mai reprezentative societati din Romania, printre care Groupama, Uniqua, BCR Vienna Insurance, Astra, Allianz Tiriac, Asirom, Ardaf, Omniasig etc.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »