Gala Presei Salajene, la a cincea editie

Magazin Salajean 5 decembrie 2011 0

Gala Presei Salajene, la a cincea editie

Sala de sedinte Porolissum din cadrul Consiliului Judetean Salaj a gazduit, vineri seara, cea de-a cincea editie a Galei Presei Salajene, organizata de Asociatia Jurnalistilor din Salaj. Evenimentul a intrunit deopotriva reprezentanti din mass-media salajeana, sefi de institutii publice, oameni politici, precum si reprezentanti din mediul privat.

Devenita deja traditie, gala s-a dovedit un bun prilej pentru trecerea in revista a activitatii presei salajene in cursul anului, in carti si publicatii jurnalistice. Printre cele mai reprezentative se numara Anuarul Presei Salajene, cuprinzand articole publicate in ultimul an de jurnalisti din majoritatea publicatiilor salajene, precum si stiri difuzate pe posturile de radio, televiziune si internet. De asemenea, invitatii au primit cate un exemplar din cartea de editoriale Romania mea nu mai exista, scrisa de Daniel Sauca, presedintele Asociatiei Jurnalistilor din Salaj, si al doilea volum din Descoperim Salajul, reportaje din Colectia Magazin Salajean. Tot cu aceasta ocazie a fost lansat si primul numar al revistei Gazetarul, in care vor aparea, trimestrial, scrieri ale jurnalistilor profesionalisti din judet. Anuarul Presei Salajene 2011 reprezinta un moment firesc de bilant al gazetarilor din judetul nostru, moment completat de necesara Gala a Presei Salajene, ajunsa la a cincea editie. Multumim tuturor pentru sprijin: Consiliului Judetean Salaj, Primariei Municipiului Zalau, sponsorilor, in frunte cu Michelin si TenarisSilcotub, patronilor si colegilor din mass-media salajeana, prietenilor din UJS Cartel Alfa Filiala Salaj, conducerilor partidelor politice din judet, oamenilor de afaceri si directorilor de institutii interesati, a afirmat Daniel Sauca.

Programul serii a continuat cu premierea jurnalistilor, dar si a autoritatilor locale si judetene. Au fost acordate diplome si premii din partea Consiliului Judetean si Prefecturii Salaj, Primariei Zalau, Inspectoratului Scolar Judetean, a partidului Democrat Liberal, de asemenea, din partea Directiei Judetene pentru Cultura si Patrimoniul National Salaj. De asemenea, au fost acordate premii si de catre reprezentanti ai agentilor economici, anume BRD GSG – Filiala Salaj si Vodafone. Pentru prima data in acest an, conducerea Asociatiei Jurnalistilor din Salaj a acordat premii reprezentative si diplome unui reporter din fiecare redactie din mass-media salajeana.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »