Furtul celor doua kilograme de aur, inca fara autori

Magazin Salajean 29 octombrie 2010 0

Furtul celor doua kilograme de aur, inca fara autoriLa mai bine de trei saptamani de cand bijuteria din cadrul Complexului Comercial Silvania Zalau a fost pradata de hoti, acestia facandu-se nevazuti cu doua kilograme de aur, politistii nu au reusit sa identifice autorii. Chiar daca reprezentantii Politiei Salaj anuntau, la doua zile de la furt, ca au un cerc de suspecti, nici pana la aceasta data nu se cunoaste identitatea infractorilor.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca politistii detin anumite informatii care sa duca la rezolvarea cazului, insa se continua cercetarile. Fiind o cauza complexa, avand si un prejudiciu mare, de aproximativ 230.000 de lei, cercetarile sunt pe masura. Insa, in urma investigatiilor efectuate, au fost depistate anumite indicii pentru rezolvarea dosarului, a declarat purtatorul de cuvant.

In noapte de 5 spre 6 octombrie, autori necunoscuti au sustras din bijuterie aproximativ doua kilograme de aur, dupa care au fugit pe geamul de la etajul intai al complexului. Se presupune ca autorul ar fi ramas peste noapte in magazin, de unde a sustras peste doua kilograme de bijuterii din aur, valoarea estimata a acestora fiind de aproximativ 230.000 de lei. Incarcat cu marfa, acesta si-a facut iesirea pe unul dintre geamurile complexului de la acelasi etaj, a afirmat atunci purtatorul de cuvant. Politistii continua cercetarile in acest caz pentru identificarea autorilor furtului si pentru recuperarea aurului furat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »