Fonduri epuizate pentru finantarea microintreprinderilor

Magazin Salajean 7 septembrie 2010 0

Fonduri epuizate pentru finantarea microintreprinderilorMicrointreprinderile salajene mai au la dispozitie trei saptamani pentru a-si depune cereri de finantare in cadrul domeniului major de interventie 4.3 Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor din cadrul Programului Operational Regional, arata o informare transmisa de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest (ADRNV). In plus, finantarea proiectelor ce vor fi depuse in perioada 6-27 septembrie este incerta, in conditiile in care verificarea preliminara a cererilor de finantare a fost suspendata, urmand sa fie analizata in functie de disponibilitatea fondurilor pentru regiune.

Potrivit oficialilor ADRNV, proiectele ce vor fi depuse in intervalul mentionat vor intra pe o lista de rezerva si vor fi luate in calcul doar daca se vor suplimenta fondurile.

In prezent, pe domeniul de interventie 4.3, pentru Regiunea de Nord-Vest sunt disponibili 19,7 milioane de euro, in timp ce valoarea proiectelor depuse depaseste 48 milioane de euro. In cazul in care valoarea totala a proiectelor eligibile va depasi suma totala alocata, alocarea de fonduri de va face pe principiul primul venit, primul servit.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »