Florari amendati in luna martie

Magazin Salajean 9 aprilie 2013 1
Florari amendati in luna martie

 

 

Inspectorii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Sălaj au desfăşurat, în perioada 4 – 30 martie, un control tematic cu privire la respectarea prevederilor legale pentru comercializarea florilor, a plantelor de apartament şi de grădină, ornamente florale şi a altor materiale destinate întreţinerii acestora.

Conform reprezentanţilor CJPC Sălaj au fost controlaţi 16 operatori economici din judeţ, 12 dintre ei fiind identificaţi abateri de la prevederile legale. Operatorii economici au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 7.400 lei şi s-au dispus măsuri de intrare în legalitate. Abaterile semnalate , pentru care s-au dispus sancţiuni, au fost pentru neafişarea denumirii societăţii la punctul de comercializare, lipsa registrului unic de control, neafişarea în mod vizibil a preţului de vânzare, comercializarea unor produse pentru întreţinerea florilor, care nu aveau informaţii redactate în limba română, expunerea la comercializarea unor produse fără nici un fel de informaţii.

 

 

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 9 aprilie 2013 at 10:56 - Reply

    hapai ca aia care nu au cotizat cu ceva flori la ghiveci la doamnele inspectorese o fo amendati.
    doara directoarea de la hopc-eu ase flori faine are in birau!!!
    io zic ca nu o dat banii pe ele!
    voi?

Lasa un Raspuns »