Firmele sălăjene aduc noutăţi la Expo Casa

Magazin Salajean 3 iunie 2011 0

Firmele sălăjene aduc noutăţi la Expo Casa

22 de agenţi economici din Sălaj expun la Sala Sporturilor, în perioada 2-5 iunie, o gamă largă de bunuri de larg consum. Manifestarea Expo Casa 2011, aflată la a XVIII-a ediţie, se desfăşoară sub genericul Împreună pentru afacerea ta şi este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Sălaj.

Oferta producătorilor prezenţi include: mobilier divers (de la cel fabricat din lemn masiv şi decorat cu modele rustice, până la cel modern), materiale de construcţii (uşi, ferestre, parchet, vopsele, confecţii inox, balustrade din fier forjat, piatră naturală, marmură, blaturi de bucătărie şi baie), şeminee, căsuţe din lemn, foişoare, obiecte sanitare (căzi de baie, cabine de duş, piscine, minipiscine), obiecte de larg consum, servicii de furnizare energie termică, articole de uz casnic, scule, unelte, accesorii, electrocasnice, saltele, maşini şi utilaje pentru grădinărit şi pentru agricultură, arbori, arbuşti, plante perene, decoraţiuni de grădină, echipamente sportive, papetărie.

Ieri, primii vizitatori ai Expo Casa au făcut… cunoştinţă nu doar cu produsele şi serviciile celor 22 de agenţi economici sălăjeni, ci şi cu preţurile şi cu ultimele noutăţi realizate de firmele prezente la manifestare şi şi-au arătat interesul pentru achiziţionarea unor produse. Aşa cum dezvăluia în deschiderea oficială a expoziţiei preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Sălaj, Vasile Pădureanu, accesul vizitatorilor în incinta expoziţiei este gratuit (între orele 11.00-19.00), cum de altfel este şi parcarea participanţilor şi a publicului, înlesniri facilitate de către administraţia muncipală (la care se adaugă şi cea legată de taxa de închiriere). Organizatorii pregătesc şi o tombolă pentru participanţi, extragerea premiilor fiind programată pentru data de 5 iunie, de la ora 15.00. Între produsele care vor fi oferite ca premii de către firmele participante se numără: un aparat de aer condiţionat, un detector de gaz metan, o masă de bucătărie, dar şi sucuri şi bere.

Expoziţiile organizate de Camera de Comerţ şi Industrie se disting între alte manifestări organizate în judeţul nostru, deoarece, pe lângă posibilităţile de intermediere a relaţiilor de afaceri între vizitatori şi participanţii specialişti pe care le oferă, Expo Casa aduce în plus posibilitatea de a confrunta oferta dumneavoastră de bunuri de consum cu cererea reprezentată de consumatorul final. Vă apreciem curajul pentru că în ciuda condiţiilor economice mai puţin prielnice şi a greutăţilor de pe piaţa de consum aţi continuat să vă desfăşuraţi activitatea, a arătat Vasile Pădureanu.

Am convingerea că prin acest eveniment vor fi mediatizate produsele dumneavoastră. Am remarcat multe noutăţi în domeniul mobilier şi nu numai, iar faptul că sunteţi astăzi aici este o dovadă că aţi rezistat provocărilor crizei, a remarcat Onorica Abrudanu, subprefect al Sălajului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »