Filonaş Chiş s-a întors la Casa de Pensii

Andreea Vilcovschi 21 martie 2013 5
Filonaş Chiş s-a întors la Casa de Pensii

Abia ce s-a publicat în Monitorul Oficial numirea lui Ionel Ciunt în funcţia de prefect, că Filonaş Chiş a fost reînscăunat la conducerea Casei Judeţene de Pensii Sălaj.
Aşa cum anunţam în numerele anterioare ale ziarului nostru, ex-prefectul s-a întors, începând de miercuri, 21 martie, în fotoliul de director executiv al CJP Sălaj, pe care l-a părăsit în mai 2012, când a fost desemnat reprezentant al Guvernului în teritoriu.
În ceea ce-l priveşte pe Mircea Pop, fostul şef al instituţiei amintite, acesta susţine că, deocamdată, a ales să rămână angajat al Casei de Pensii, pe un post de execuţie. “Am fost detaşat pe o perioadă determinată pe postul de director executiv al instituţiei, până la reîntoarcerea lui Filonaş Chiş. Acum sunt consilier în cadrul Compartimentului Comunicare”, ne-a declarat Pop. Acesta nu exclude, totuşi, să revină la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, pe un post de consilier la Compartimentul Control Financiar: “Deocamdată nu am luat nicio decizie în acest sens. Nu ştiu încă dacă rămân la Pensii ori mă întorc la AJOFM”.

Comentarii

comments

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 22 martie 2013 at 07:36 - Reply

  ce sa faca dobitocul ala la pensii?.

 2. a 22 martie 2013 at 08:35 - Reply

  Ne bucuram !!!!!

 3. voicu 22 martie 2013 at 10:45 - Reply

  ,,gunoiul,, am crezut in prima faza ca vrea sa se pensioneze

 4. Anonim 22 martie 2013 at 11:35 - Reply

  21 martie a fost joi ci nu miercuri…….

 5. nae l. 26 iulie 2013 at 14:45 - Reply

  gunoaielor comuniste n-o sa le fie jena niciodata sa ocupe functii bine platite de la buget !!!

Lasa un Raspuns »