Festivitate la parasire a sistemului bancar pentru Emanoil Girdan: Raminem oameni

Magazin Salajean 18 iulie 2007 0

Festivitate la parasire a sistemului bancar pentru Emanoil Girdan: Raminem oameniDirectorul Raiffeisen Bank pentru judetele Salaj si Satu Mare, Emanoil Girdan, si-a dat demisia, dupa cum v-am informat la timpul potrivit. La Vila Eliza a avut loc luni seara o festivitate organizata de Raiffeisen Bank in onoarea lui Girdan. Din partea bancii au participat vicepresedintele Razvan Munteanu, directorul retea Romania Bogdan Merfea si directorul regional pe Transilvania Szocs Kalman. Vicepresedintele Raiffeisen Bank, Razvan Munteanu, a afirmat despre Girdan ca a avut un rol decisiv in pozitionarea Raiffeisen pe piata de retail, fiind unul dintre contribuitorii importanti la reusita noastra. Emanoil Girdan a fost felicitat si de primarul Radu Capilnasiu, intr-un moment de recunoastere a unor merite. Banca a pierdut un om, Zalaul a castigat un om de afaceri, a declarat Capilnasiu. Emanoil Girdan a multumit tuturor celor prezenti la festivitate, evident, inclusiv fostilor colegi de la Raiffeisen, actualii mei prieteni. Ramanem oameni!, a declarat Girdan.

Actualmente, omul de afaceri Emanoil Girdan detine, impreuna cu familia, societatile Complex Service SRL (constructii), Complex Service filiala Jibou (transport intern) si SC Complex Eliza (hotel restaurant). Complex Service detine 25 la suta din actiunile SC Drumuri si Poduri Salaj SA.

Girdan a luat decizia de a parasi sistemul bancar dupa ce s-a consultat cu familia, pentru a se dedica exclusiv activitatii de business. Nu s-a intamplat nimic. Pur si simplu m-am consultat cu familia, si am luat decizia ca cel mai bine pentru noi este sa ma ocup de firmele noastre, a conchis Emanoil Girdan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »