Festivalul Roman, promovat la două tîrguri de turism

Andreea Vilcovschi 13 martie 2013 1
Festivalul Roman, promovat la două tîrguri de turism

Festivalul Roman Zalău Porolissum va fi promovat, în decursul acestei luni, la două târguri de turism. Cel dintâi – Târgul de turism al României – se desfăşoară la Bucureşti, în perioada 14-17 martie, iar al doilea – Touristica – la Cluj-Napoca, între 22 şi 24 martie.
Participarea municipalităţii la cele două manifestări se înscriu într-un proiect european, în valoare de 1,3 milioane de lei, şi are ca obiectiv atragerea unui număr cât mai mare de turişti.
Din delegaţia care s-a deplasat la Bucureşti fac parte 23 de persoane, “pentru că ne dorim să avem mai mult decât un simplu stand, ne dorim un stand interactiv”, susţin reprezenanţii Primăriei Zalău. Astfel, cei care vor trece pragul târgului de la Bucureşti vor putea asista la demonstraţii de luptă, prezentare de echipamente militare, dansuri romane şi stradiţionale.
Pe lângă toate acestea, la târgul de la Cluj-Napoca va avea loc şi o demonstraţie de artă culinară, realizată în colaborare cu elevii Liceul Tehnologic “Voievodul Gelu”.
Cheltuielile de participare se ridică 27.500 de lei plus TVA, la care se adaugă 34.000 de lei, reprezentând costurile cu materialele promoţionale.
Primăria Zalău este sprijinită în aceste demersuri de către “Amicii Muzeului”, “Nimfele Daciei”, Ansamblul Folcloric “Columna” şi Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău.
În acest an, Festivalul Roman Zalău Porolissum va avea loc în perioada 6-8 septembrie.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. ilie 13 martie 2013 at 22:52 - Reply

    pruncii ingheata in scoli si primarul se plimba pe la targuri

Lasa un Raspuns »