FEMEIA MINUNE, LA ZALAU

Magazin Salajean 19 iunie 2012 0

 FEMEIA MINUNE, LA ZALAUIntr-o lume in care viata si moartea danseaza impreuna valsul suferintei si al rautatii, cand ai crede ca tot ce-ti mai ramane e sa te afunzi in mizerie, o femeie detine instrumentul cu care schimba lumea. De un sfert de secol, celebra clarvazatoare Ildiko Balmus da ajutor celor lipsiti de orice speranta.

Are cele mai mari puteri din Europa

Cei care n-au cunoscut-o pe Ildiko Balmus, femeia cu cele mai mari puteri din Europa, se asteapta ca ea sa arate altfel si, mai mult decat atat, sa aiba un comportament diferit de noi, muritorii de rand. Clarvazatoarea nu se deosebeste cu nimic de ceilalti. Doar ochii o tradeaza, pentru ca acestia vad si bune, si rele. Ildiko se recomanda simplu: bioenergetician, desi nimeni n-a reusit pina acum sa descopere ce fel de energie are. O energie data de Divinitate. Si atat. Nimic mai mult. Fara analize, fara injectii, fara investigatii traumatizante, Ildiko iti spune cu o precizie de ceasornicar boala pe care o ai. Apoi mainile sale te insanatosesc grabnic, imediat. Numarul celor care au trecut pragul casei lui Ildiko din Bucuresti sau din orice colt al tarii este atat de mare, incat nimeni nu mai stie cati sunt, dar o urmeaza cu infinita credinta in minunile savarsite de ea.

A refuzat FBI-ul

Vestea despre puterile ei s-a dus pana departe, de atunci si pana in prezent Ildiko Balmus descoperind mii de cazuri si fiind, la un moment dat, cooptata chiar de Securitate si curtata de FBI si CIA, care incercau prin tot felul de metode s-o determine sa colaboreze si cu ei. Latura asta a clarviziunii mi-am descoperit-o la 13 ani, cand o vecina din blocul in care locuiam m-a chemat la ea acasa, disperata ca nu stia nimic de fiica ei de cateva saptamani. I-am spus atunci ca fiica ei e omorata de sotul ei cu 37 de lovituri de cutit si ca el s-a spanzurat in aceeasi camera. I-am aratat apoi arma crimei si i-am spus sa cheme politia. Parea imaginatia unui copil, dar pana si politia s-a speriat cand a vazut ca am dreptate. FBI mi-a oferit un cec in alb si tot confortul din lume. Dorul de copiii mei m-a adus acasa. Si-apoi, ce sa fac eu acolo, cand lumea de aici are atata nevoie de mine? E posibil ca cineva sa stie tot?, o intreb. Eu stiu, zambeste Ildiko, desi uneori nu e bine. Nu-i prea placut sa merg pe strada si sa stiu tot ce se intampla cu omul de langa mine. Dar daca Dumnezeu a vrut sa fie asa, inseamna ca a avut el un scop. Dumnezeu nu greseste niciodata. Doar noi, oamenii, ca n-avem incredere si rabdare

O cagula neagra si nenumarate prosoape. Incepe demonstratia citirii in intunerici. Dupa ce-mi voi pune prosoapele, sa scrieti, domnisoara, pe o bucatica de hartie alba un cuvant. Oricare ar fi el si in orice limba, imi spune raspicat Ildiko. Clarvazatoarea se leaga strans, asa incat nici cea mai mica raza de soare sa nu patrunda. Stingem si lumina. Femeia se plimba din loc in loc intr-o liniste ce pare vesnica si pret de cateva minute scoate sunete ciudate ce nu pot fi descrise in cuvinte. Alte cateva momente de concentrare maxima si sunete venite parca din eter si clarvazatoarea spune cu un glas ce aduce mai degraba cu un tunet: Dumnezeu! Acesta e cuvantul?, ma intreaba Ildiko, in timp ce-si scoate prosoapele cu o miscare brusca. Da, acesta e cuvantul scris de mine cu litere de-o schioapa pe hartia imaculata. Dar cum e posibil asa ceva? E tulburata, tremura din toate incheieturile, dar pe fata i se citeste o imensa bucurie: a recunoasterii meritului sau. Chiar daca de fata e un simplu jurnalist ca mine. Asta are prea putina importanta. Important e pentru ea ca, inca o data, cineva o crede. Pentru ca-i e tare greu sa tot incerce sa povesteasca cuiva ce simte, ce face si mai ales cum face pentru ca nu intelege nici ea. Asta e povara ei, pe care o duce cu sine la nesfarsit. Cand ma concentrez, ies din corp, prin concentrare si pot citi si recunoaste orice lucru legata la ochi.

Mai buna ca un tomograf

Cand aveam 12 ani, povesteste Ildiko, parintii au observat ca ceva nu e in regula cu mine. Citeam si scriam pe intuneric. Speriata, mama m-a dus la un neuropsihiatru, care m-a internat in spital si mi-a facut toate investigatiile posibile. Dupa cateva zile, medicul m-a chemat in cabinet ca sa vada cu ochii lui. I-am aratat ce stiam si i-a spus atunci mamei ca nu exista o explicatie stiintifica pentru mine. Pur si simplu, sunt paranormala. Pentru ca sta langa oameni si vede totul ca-n palma, pacientii lui Ildiko spun ca este mai buna ca un tomograf. Eu nu le dau energia mea, ci doar surplusul pe care-l primesc eu de la Dumnezeu. Vad organele in culori, dar nu vreau sa spun mai multe despre secretele meseriei pentru ca m-am saturat de atatia imitatori. Pana acum, femeia cu cele mai mari puteri din Europa a vindecat boli de ficat, de stomac, fibrom, sterilitate, hernie de disc, cazuri grave de leucemie, ciroza, orbire, depresii si stari de panica. Dar despre asta, insa, nu vorbeste pentru ca Eu nu fac nimic. Singurul care rezolva e Dumnezeu. Doar vad daca omul are probleme de sanatate si-l pot ajuta. N-am dat gres pana acum, pentru ca nu am facut rau cuiva. Nu comunic cu mortii, nu am astfel de capacitati, ne-a marturisit clarvazatoarea.

Pacientii lui Ildiko raman uimiti cand primesc rezultatul analizelor si constata ca sunt exacte cu ceea ce le-a diagnosticat Ildiko. Ildiko vindeca prin masaj pe sira spinarii cu ajutorul bioenergiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »