Fara vanzari cu reducere in Zalau

Magazin Salajean 18 ianuarie 2011 0

Fara vanzari cu reducere in Zalau

Niciun agent economic din Zalau nu a notificat administratia municipala cu privire la practicarea vanzarii cu soldare a produselor de imbracaminte si incaltaminte, in perioada 15 ianuarie – 15 aprilie, fata de noua firme care au depus asemenea notificari in perioada similara a anului trecut, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Zalau, Manuela Ghiurutan. „Niciun agent economic din Zalau nu a depus notificarea vanzarii cu soldare la Serviciul Corp – Control – Privatizare din cadrul Primariei Zalau. In perioada similara a anului trecut, la Primaria Zalau au fost depuse noua notificari”, a spus purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, actul respectiv trebuie depus la Primarie cu cel putin 15 zile inainte de inceperea perioadei de reduceri, potrivit legislatiei in vigoare.

O raita prin magazinele din Zalau releva, totusi, reduceri de preturi si clienti care fac cumparaturi, atrasi de cifrele ce indica bani mai putini ce trebuie scosi din buzunar pentru achizitionarea unui produs ce costa mult mai mult doar cu cateva zile in urma. Explicatia pentru intreaga situatie este simpla: ori firmele au scazut preturile, dar nu sub pretul de achizitie al produsului, ori „au omis” sa notifice autoritatile locale.

In perioada urmatoare, Primaria Zalau, in colaborare cu Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Salaj, va demara actiuni de control pentru depistarea eventualelor ilegalitati in domeniul vanzarii cu soldare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »