Fara gaz, in plina iarna

Magazin Salajean 20 decembrie 2010 0

Fara gaz, in plina iarnaNemultumiti, mai multi locuitori din cartierul Traian ne-au sesizat faptul ca joi le-a fost intrerupta furnizarea gazului, tocmai cand termometrele indicau cu mult sub zero grade si, cand, de stresinile caselor atarnau turturi de gheata. Incalzirea majoritatii locuintelor din zona se face prin centrale termice cu gaz metan. Cei care au stat acasa, care nu au mers la scoala sau la serviciu, nu au avut de ales decat sa apeleze la aparatele electrice.

Chiar daca au avut alternativa curentului electric, in casele oamenilor nu era prea cald.

Reprezentantul Departamentului Comunicare si Relatii Publice al societatii E-ON Romania ne-a confirmat ca joi a fost sistata furnizarea gazului, dar a subliniat ca intreruperea a fost anuntata din timp. Mai exact, alimentarea cu gaze naturale a fost oprita de la ora 12.00 pana la 17.30 pe strazile Andrei Muresanu, Visinilor si Maxim Gorky. Purtatorul de cuvant al companiei, Oana Trandafir, a motivat ca acest demers a fost intreprins pentru efectuarea unor lucrari programate ce au vizat devierea si cuplarea unei conducte noi la sistemul de distributie al gazelor naturale. Consumatorii au fost anuntati din timp in legatura cu programarea acestor lucrari.

Reprezentantul E-ON Gaz a declarat ca lucrarile derulate au ca scop imbunatatirea sigurantei in sistemul de distributie, iar alimentarea cu gaze naturale a fost reluata treptat in cursul zilei de joi pentru toti consumatorii, incepand cu ora 17.30, imediat dupa finalizarea lucrarilor. Mai mult, compania E-ON Gaz Distributie regreta inconvenientele generate de aceasta intrerupere si multumeste pentru intelegere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »