Fara cozi la raportarea veniturilor

Magazin Salajean 26 august 2010 0

Fara cozi la raportarea veniturilorSalajenii care obtin venituri din activitati independente (PFA, drepturi de autor, conventii civile) mai au ragaz cateva zile pentru a-si depune declaratiile individuale privind veniturile incasate in luna precedenta. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj a prelungit deja termenul, pana in 31 august, in timp ce reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Salaj sustin ca nu este exclus ca o astfel de decizie sa fie luata si in cadrul institutiei. O prelungire a termenului se va aplica numai in aceasta luna, a tinut sa precizeze Romeo Sarca, directorul AJOFM Salaj.

La niciuna din cele doua institutii, contribuabilii nu s-au inghesuit la ghisee pentru a-si depune aceste documente. In decursul acestei saptamani, circa 55 de persoane s-au prezentat la ghiseele agentiei pentru a-si onora aceasta obligatie. Nici vorba de aglomeratia care s-a produs in alte judete, ne-a declarat Sarca. Acesta recomanda ca, pentru a nu se crea cozi la ghisee, persoanele ce obtin castiguri din activitati independente isi pot depune declaratiile incepand cu prima zi a lunii urmatoare.

Numarul celor care s-au prezentat in ultimele zile la CJP Salaj pentru a-si depune declaratiile in cauza a fost, insa, ceva mai mare. Dar nu cu mult. Este vorba despre 86 de persoane, insa Luminita Nemes, directorul institutiei, precizeaza ca nici aici nu s-au format cozi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »