Familiile din E24 vor primi locuinte noi saptamana viitoare

Magazin Salajean 16 noiembrie 2007 0

Familiile din E24 vor primi locuinte noi saptamana viitoare

Adresa trimisa zilele trecute de Primaria Zalau catre Agentia Nationala a Locuintelor (ANL) de a fi desemnata o comisie care sa se ocupe de receptia lucrarilor la fostele camine IAIFO a primit raspuns de la Bucuresti. Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Zalau, Manuela Ghiurutan, receptia apartanentelor se va face in data de 22 noiembrie. In prezenta unei comisii aprobate de catre reprezentantii Agentiei Nationale pentru Locuinte, va avea loc receptia lucrarilor la blocul de nefamilisti, corpurile B si C, situat pe strada Sf. Vineri nr. 51, a declarat purtatorul de cuvant.

Momentul este important pentru comunitatea zalauana, dat fiind ca in acest imobil vor primi repartitii familiile care au locuit in blocul E24, distrus in urma exploziei din 14 septembrie.

Astfel, la finalul receptiei se va intocmi protocolul de predare – primire catre Primaria municipiului Zalau a respectivului imobil, iar dupa finalizarea acestor proceduri se va trece la repartizarea locuintelor catre fostii locatari din blocul E24.

In blocul nou sunt 24 de apartamente, dintre care sase cu doua camere, iar restul cu o camera. In sedinta extraordinara, consilierii municipali au aprobat zilele trecute lista cu cele sase familii care vor ocupa locuintele mai spatioase, adica acelea cu doua camere. Vor locui in asemenea locuinte familiile Satmari Mihai, Berbecar Iosif, Tihauan Elisabeta, Simon Florian, Pavel Petru si Huluban Nicolae. Potrivit legislatiei in vigoare, chiria pe care o vor plati pentru locuintele primite de la Consiliul Local va fi in functie de veniturile familiilor. Oamenii vor putea sa ramana in aceste apartamente maxim 5 ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »