Familie din Jibou, terorizată în propria casă

Magazin Salajean 11 aprilie 2011 0

Familie din Jibou, terorizată în propria casă

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Jibou, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare, după ce a fost prins de către jandarmi că este autorul unei agresiuni comise, în cursul săptămânii trecute, asupra unui alt jibouan. Ofiţerul de relaţii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, Cristian Bolfă, a declarat că victima a fost cea care s-a adresat unui echipaj de jandarmi care desfăşura activităţi specifice în apropierea locuinţei acestuia. Un echipaj de jandarmi care desfăşura activităţi specifice pe raza localităţii Jibou a fost sesizat de către un cetăţean despre faptul că, în data de 3 aprilie, a fost agresat fizic de către R.M., de 43 de ani, din aceeaşi localitate. Conform spuselor acestuia, agresorul a pătruns şi în domiciliul părţii vătămate, a refuzat să iasă la solicitarea proprietarului locuinţei şi a ameninţat toţi membrii familiei cu acte de violenţă, a precizat Bolfă.

În urma verificărilor efectuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comise faptele, jandarmii l-au identificat pe făptuitor. S-a constatat faptul că R.M., la data menţionată, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, l-a agresat fizic lovindu-l cu capul în faţă pe numitul G. M., de 24 de ani, din Jibou. Victima, ca să scape de agresor, s-a retras la domiciliul acesteia. Urmărindu-l, agresorul a pătruns în locuinţă şi a început să ameninţe cu acte de violenţă şi cu moartea membrii familiei, refuzând să iasă din imobil la solicitarea proprietarului locuinţei, a precizat purtătorul de cuvânt.

În cauză, pe numele făptuitorului, jandarmii au întocmit actele de constatare a infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare, fapte prevăzute şi sancţionate de articolele 180, 192 şi 193 Cod Penal. Dosarul cu actele de constatare a infracţiunilor a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou. Dacă va fi găsit vinovat, jibouanul agresiv riscă să ajungă după gratii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »