Exproprierile pentru autostrada Transilvania sunt in grafic

Magazin Salajean 10 noiembrie 2008 0

Exproprierile pentru autostrada Transilvania sunt in graficPotrivit unui comunicat de presa remis de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Salaj in legatura cu situatia exproprierilor pe traseul autostrazii Transilvania in Salaj, pana in acest moment au fost deja expropriate 208 imobile in Marca si 177 in Ip. Au mai fost emise in acest sens si doua Hotarari de Guvern de expropriere pentru inca 92, respectiv 293 imobile aflate pe traseul viitoarei autostrazi.

De la inceputul acestei actiuni, la OCPI au fost depuse 2.152 documentatii de expropriere, din care au fost receptionate 1.948 adica, transformand numarul de documentatii de expropriere in kilometri de autostrada, se constata ca documentatiile necesare au fost intocmite pe 26,47 km din 34,45, in proportie de 77 la suta.

Astfel, localitatile Marca, Ip si Nusfalau stau cel mai bine la acest capitol, avand deja intocmite 95 la suta primele doua, respectiv 98 la suta din documentatiile pentru expropriere fiind intocmite. Localitatile Crasna si Boghis mai au de lucru in acest sens, doar 66, respectiv 48 la suta dintre acestea fiind realizate.

Din aceeasi sursa aflam ca pentru celelalte sase comune ce vor fi afectate de traseul autostrazii nu s-au depus dosare de expropriere la OCPI Salaj si ca termenul de receptie sau de respingere a unui dosar de expropriere este de 10 zile calendaristice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »