Exista suspecti in cazul furtului celor doua kilograme de aur

Magazin Salajean 8 octombrie 2010 0

Exista suspecti in cazul furtului celor doua kilograme de aurPolitistii salajeni au intocmit un cerc de suspecti in cazul furtului comis in noaptea de marti spre miercuri, la bijuteria din cadrul Complexului Comercial Silvania Zalau. Inspectorul sef al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Iosif Ghiurca, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca investigatiile efectuate la fata locului au limitat cercul de suspecti.

Etajul intai al imobilului, unde se afla bijuteria, este dotat cu un sistem de alarma cu trei senzori de miscare. Prin faptul ca alarma nu s-a declansat in noaptea producerii furtului, am constatat ca autorii infractiunii au stiut pe unde sa se deplaseze, respectiv cunosteau sistemul de alarma. Am intocmit un cerc de suspecti si vom continua cercetarile pentru identificarea autorilor, a declarat Iosif Ghiurca. Potrivit acestuia, autorii furtului au fost favorizati si de faptul ca la etajul respectiv nu exista camere video de supraveghere.

Hotii au golit bijuteria de aproximativ doua kilograme de aur, estimat la valoarea de peste 230.000 de lei, dupa care au fugit pe geamul de la etajul intai al complexului. Politistii continua cercetarile pentru identificarea autorilor furtului si pentru recuperarea aurului furat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »