Evaluarea Concursului International de Interpretare Vocal-Instrumentala, editia a XII-a, Zalau 2010

Magazin Salajean 11 mai 2010 0

Evaluarea Concursului International de Interpretare Vocal-Instrumentala,  editia a XII-a, Zalau 2010Liceul de Arta Ioan Sima a organizat in perioada 6-8 Mai 2010 Concursul International de Interpretare Vocal-Instrumentala Editia a XII-a 2010. Aceasta mani-festare a facut parte din prima editie a Zilelor Scolii liceului nostru.

In saptamana 5-8 mai s-au desfasurat o serie de activitati cultural-educative : prezentari de proiecte ale cadrelor didactice si elevilor, concursuri de cultura generala si sportive, dansuri tematice si moderne, experimente distractive din domeniul stiintelor, activitati literar-artistice, culminand cu Concursul Viva la Musica.

Aceste trei zile de competitie au fost insotite de recitaluri intrumentale de exceptie, cursuri de maiestrie in care elevii participanti au avut posibilitatea sa-si desavarseasca pregatirea profesionala, cursuri sustinute de personalitati marcante ale muzicii romanesti:

MASTER-CLASS: pian – prof. dr. Monica Noveanu Liceul de Muzica Sigismund TodutaCluj – Napoca; vioara – lect.univ.dr. Titus Fluieras, Academia de Muzica Gheorghe DimaCluj – Napoca; chitara – prof. drd. Stan Zamfirescu, Liceul de Muzica George Enescu Bucuresti; canto – prof. univ. Georgeta Stoleriu

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »