Euroconserve Zalau vrea sa-si extinda productia cu 4,5 milioane de euro

Magazin Salajean 12 ianuarie 2009 0

Euroconserve Zalau vrea sa-si extinda productia cu 4,5 milioane de euro

Desi criza economica musca in stanga si in dreapta, determinandu-i pe multi angajati sa inceteze activitatea, sa reduca din personal sau sa isi mute punctele de lucru in tari unde mana de lucru este mai ieftina, in Salaj exista si societati care nu se dau batute cu una, cu doua si care au de gand nu doar sa reziste conditiilor economice actuale, ci chiar sa le invinga. Una din aceste societati este SC Euroconserve SRL Zalau, care vrea sa isi extinda liniile de productie printr-o investitie de 4,5 milioane de euro.

SC Euroconserve SRL Zalau a deschis o fabrica de conserve, la finalul anului trecut, la iesirea din municipiu inspre Hereclean. Conducerea firmei intentioneaza ca, in 2009, sa obtina o finantare de 4,5 milioane de euro prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) care sa-i permita extinderea productiei de la 3 milioane la 5 milioane de unitati/sezon.

Tot in lunile urmatoare, va fi crescut si numarul distribuitorilor, in prezent produsele fiind puse in vanzare doar in lantul de supermarketuri Carrefour.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »