Etaj peste Sala mare de sedinte

Magazin Salajean 28 martie 2007 0

Etaj peste Sala mare de sedinte

Documentatia tehnico-economica pentru supraetajarea Salii de sedinta si a corpului de legatura cu sediul Consiliului Judetean Salaj a fost aprobata de catre consilierii judeteni, asa ca lucrarile de constructie la obiectivul in cauza pot incepe oricand.

Este vorba de un proiect care s-a nascut inca in cursul anului trecut si prin care se doreste suplimentarea numarului de birouri de la sediul CJS, din cauza lipsei spatiilor cu care se confrunta la ora actuala aceasta institutie.

Valoarea investitiei se ridica la 7.33.844 lei, iar aceasta va rezolva, oarecum, problema institutiei judetene care, dupa cum se stie, este doar un fel de chiriasa a cladirii administrative centrale, al carei proprietar este Institutia Prefectului.

Reamintim faptul ca, ideea originala a fost de a supraetaja Sala de sedinte si corpul de legatura pentru a oferi spatiu si Bibliotecii Judetene. Ulterior s-a renuntat la aceasta idee, avand in vedere faptul ca Biblioteca Judeteana s-ar putea face cu o noua cladire, construita pe spatiul ocupat actualmente de Centrul Militar Judetean, cladire care va fi demolata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »