Este oficial: Onorica Abrudanu si Claudiu Barsan, viitorii subprefecti de Salaj

Magazin Salajean 22 ianuarie 2009 0

Este oficial: Onorica Abrudanu si Claudiu Barsan, viitorii subprefecti de SalajDaca PSD Salaj a anuntat inca de acum aproape o saptamana numele lui Ionel Ciunt, ca viitor prefect de Salaj, cei de la PDL au avut nevoie de mai mult timp pentru a analiza situatia… In cele din urma, marti dupa-amiaza, in cadrul unei sedinte a Biroului Executiv Judetean al PDL Salaj, s-a luat decizia finala si, totodata oficiala in ceea ce priveste numele democrat-liberalilor care urmeaza sa se aseze in fotoliile de subprefecti ai judetului Salaj. Potrivit presedintelui PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, cei doi nominalizati pentru functiile amintite sunt fostul viceprimar de Zalau, Onorica Abrudanu, si presedintele PDL Zalau, Claudiu Barsan. PDL Salaj ii sustine pentru cele doua functii de subprefect pe Claudiu Barsan si Onorica Abrudanu, ne-a declarat ieri Lucian Bode. Chiar daca liderul pedelist a refuzat, din motive colegiale, sa faca cunoscute numele celorlalti democrat-liberali nominalizati pentru cele doua functii, surse din cadrul partidului ne-au dezvaluit ca printre acestia s-a numarat si Gheorghe Stanciu, care, in cele din urma, ar fi luat decizia sa se retraga din aceasta competitie. Cu toate acestea, Gheorghe Stanciu ne declara ca tinta sa a fost functia de prefect de Salaj, motiv pentru care, pentru el, fotoliul de subprefect a contat prea putin. Sincer, daca mi s-ar fi propus functia de prefect, ma mai gandeam. Cum ea nu revine PDL Salaj, ci PSD, am inteles ca nu voi putea ajunge acolo. La fel de sincer, va mai spun ca, pentru mine, raportat la postul de prefect, functia de subprefect a contat circa 20-30 la suta. Asa ca am decis, in cele din urma, ca cel mai important lucru pe care trebuie sa-l fac este sa ma ocup indeaproape de firma, decat sa preiau o functie ca cea de subprefect de Salaj, ne-a spus Gheorghe Stanciu.

Ma onoreaza aceasta nominalizare a partidului. In cazul in care voi ajunge in functia de subprefect, imi voi pune in valoare toate cunostintele teoretice, dar si experienta acumulata in administratie pentru a putea face fata cu succes acestui post deosebit de important, ne-a declarat Claudiu Barsan.

Pe de alta parte, Onorica Abrudanu s-a ferit sa dea prea multe declaratii, invocand faptul potrivit caruia in politica se poate intampla orice: Intr-adevar, sunt nominalizata pentru functia de subprefect, insa nu stiu daca acest lucru se va intampla. Se stie foarte bine ca in politica se poate intampla orice. Oricum, sunt extrem de onorata de aceasta nominalizare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »