Energie completă în blocuri

Magazin Salajean 8 iunie 2011 0

Energie completă în blocuri

Furnizorul de energie, RFV ZA Distriterm oferă servicii complete pentru zalăuani. Acest lucru a fost demonstrat de către companie şi prin participarea la evenimentul EXPO CASA, unde au prezentat un sistem modern de distribuţie a energiei termice, respectiv promoţiile RFV.

Printre cei 22 de expozanţi din Sălaj, a avut un rol important şi furnizorul local de energie, deoarece pe parcursul celor cinci zile majoritatea vizitatorilor au trecut pe la standul RFV pentru a se interesa de promoţiile şi serviciile companiei. Cei mai tineri vizitatori au primit baloane şi magneţi de frigider de la reprezentanţii firmei.

Promoţie de vară

În cadrul promoţiei de vară RFV propune modernizarea completă a sistemelor de încălzire din apartamente. Pentru cei care se rebranşează acum pe sistem, furnizorul le va reabilita complet sistemele de încălzire, atât în apartament cât şi pe scara blocului preluând şi jumătate din costurile lucrărilor. Consumatorii vor putea achita restul cheltuielilor în rate fixe fără dobândă, pe o perioadă de 5 ani. Mai mult, pentru primii 1000 de clienţi RFV va renunţa la ratele aferente primului an. RFV va începe de asemenea şi modernizarea sistemului de termoficare al oraşului, astfel toţi cei care se conectează acum pe această reţea vor beneficia de sisteme noi de încălzire în bloc şi în apartament. Aceasta nu mai este vechea termoficare, ci un sistem energetic complet nou, modern, confortabil şi sigur – motiv pentru care RFV l-a botezat E-complete adică energie completă.

Distribuţie pe orizontală şi module termice

În cadrul evenimentului EXPO, RFV a prezentat zalăuanilor instalaţii tehnice care ar putea afecta direct consumatorii de la bloc. Astfel, secţiunea din sistemul de distribuţie pe orizontală a energiei termice a ilustrat acea soluţie tehnică care ar putea rezolva problema reglării individuale a apartamentelor de bloc, soluţie care poate fi implementată şi în urma semnării contractului individual cu furnizorul. Pe parcursul acestor lucrări operatorul va reabilita reţelele de ţevi din blocuri, înlocuind reţeaua internă veche de câteva zeci de ani, ceea ce înseamnă că, calitatea serviciului se va îmbunătăţi semnificativ. La îmbunătăţirea serviciului de alimentare cu energie termică pentru apă caldă şi încălzire vor servi şi modulele termice montate în scările de bloc, acestea servind la reglarea energiei termice la nivel de bloc. Asemenea instalaţii automatizate există deja, şi vor fi montate nu doar în scările blocurilor de locuinţe ci şi în cadrul instituţiilor de învăţământ sau alte instituţii publice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »