Elevii au parte in sfarsit de Lapte si corn

Magazin Salajean 4 octombrie 2007 0

Elevii au parte in sfarsit de Lapte si cornVioleta Milas, directorul Directiei Generale pentru Protectia Copilului Salaj, a declarat ca problema distribuirii Laptelui si cornului in unitatile de invatamant din judet a fost, in sfarsit, rezolvata, dupa ce autoritatile centrale au respins contestatia depusa de SC Albalact SA la licitatia pentru produsele lactate.

SC Albalact SA nu a castigat in ceea ce priveste contestatia depusa pentru licitatia de achizitie a produselor lactate. Ca urmare, in 26 septembrie s-a incheiat un precontract cu firma castigatoare, este vorba de SC Astral SA, o firma ce distribuie produse lactate la nivel de Transilvania, a spus Violeta Milas.

Pentru ca maine se va incheia termenul de 15 zile in care, potrivit legislatiei, se pot depune si alte contestatii, autoritatile salajene vor semna contractul cu SC Astral SA.

Licitatia pentru programul Laptele si cornul a fost oprita in august, din cauza unei contestatii depuse de Albalact. La vremea respectiva, presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc, isi exprima ingrijorarea fata de asigurarea produselor alimentare in scolile din judet, avand in vedere ca nu erau fixate termene de solutionare a contestatiilor, rezolvarea situatiei putand fi cu mult dupa inceperea noului an scolar.

Potrivit presedintelui CJ Salaj, contestatia in cazul programului Laptele si cornul nu a avut temei, din cauza ca nu a fost contestata modalitatea de organizare a licitatiei, ci capacitatea tehnica a unuia din ofertanti de a asigura produsele.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »