Elevi ai CNS despre sarbatorile de iarna

Magazin Salajean 18 decembrie 2009 0

Elevi ai CNS despre sarbatorile de iarna

Craciunul, fericirea copiilor!

Alb: pace, liniste, incantare, calm. Rosu: fericire, daruri: bucuria copiilor. Fiecare Craciun este diferit prin propria magie. Emotii, muzica si mii de sentimente se aduna in sufletele copiilor. Nerabdarea si dragul cu care il primesc pe Mos Craciun sunt inedite.

Familiile se reintregesc cu ocazia acestor sarbatori minunate de iarna. Craciunul perfect in inima copiilor este cel alb, in sanul familiei cu multe cadouri, dragoste… Colindatorii si cadourile alcatuiesc momentele pline de suspans si senzatii inexplicabile. Craciunul, prin definitia sa, inseamna bucuria copiilor, una de care au parte in fiecare an, dar de fiecare data diferita.

Zapada si prietenia impletite redau momentele de care copiii nu se pot desparti, jocul care ii reuneste. Orasul se exprima prin culori, sentimente de euforie maxima.

Ana DINCA

Sarbatorile de iarna

Sarbatorile de iarna incep cu un clinchet de glas de copil fericit de prima ninsoare din acest an. Peste tot e iarna. La televizor in reclame, in filme, chiar si in pozele de anul trecut peste care dai surprins cand iti cauti beteala pentru pom.

Este o perioada semnificativa a cuvantului familie, care isi primeste acum rasplata pentru fiecare data cand a fost alaturi de tine.

Pentru mine acest minunat eveniment este o senzatie de fericire suprema, cand toate sentimentele pozitive te cuprind dintr-o data si nu te mai poti opri din zambit.

Mara FLOREA

Merry X-mass!

Odata intrati in luna noiembrie, de la produsele din super si hipermarketuri, pana la ascutitele si tot mai putin timidele colinde englezesti auzite din vitrinele magazinelor sau filmele si desenele cu Mosu, totul ne vesteste venirea

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »