Drumuri mai bune in Salatig

Magazin Salajean 26 iunie 2007 0

Printre prioritatile autoritatilor locale din comuna Salatig pentru perioada imediat urmatoare se afla doua proiecte care vizeaza pietruirea a noua kilometri de drum.

Privitor la aceste lucrari, primarul Molnar Jozsef, ne-a declarat ca licitatia a avut loc in data de 23 mai, urmand ca proiectele sa fie demarate peste aproximativ doua saptamani.

Primul proiect vizeaza pietruirea a trei kilometri de drum intre localitatile Deja si Notig. Prima transa de bani pentru faza de proiectare si pentru inceperea lucrarilor ne-a fost alocata deja si este in valoare de 160.000 de lei. In functie de evolutia lucrarilor vom primi si restul de fonduri, a afirmat primarul Molnar.

Despre al doilea proiect, edilul ne-a spus ca se are in vedere pietruirea a sase kilometri de drum intre localitatile Salatig si Mineu.

Fondurile necesare au fost deja alocate de Guvernul Romaniei din fondul de rezerva a statului si sunt in cuantum de 200.000 de lei.

Caminele Culturale din Salatig si Bulgari – reabilitate

In perioada imediat urmatoare, autoritatile locale din comuna Salatig vor demara lucrarile de reabilitare a celor doua Camine Culturale din localitatile Salatig si Bulgari. In momentul de fata suntem in curs de intocmire a caietului de sarcini, urmand ca peste aproximativ o luna si jumatate sa demaram si lucrarile propriu-zise. Se are in vedere reabilitarea acoperisului ambelor imobile, a conchis Molnar Jozsef. Valoarea totala a proiectului este de 80.000 de lei, iar fondurile vor fi alocate din bugetul local.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »