Drumuri asfaltate la Şimleu

Andreea Vilcovschi 2 octombrie 2012 1
Drumuri asfaltate la Şimleu

Primăria oraşului Şimleu Silvaniei a finalizat, recent, o investiţie de aproape 1,3 milioane de lei, ce a vizat asfaltarea a circa 3,5 kilometri de drum. După cum ne-a declarat Septimiu Ţurcaş, primarul oraşului de sub Măgură, au fost vizate “cele mai avariate străzi”, respectiv Fierarilor, Castanilor, Bihorului, Aurel Vlaicu, Stadion, Florilor, Horea (parţial), Grădinilor şi Oaşului, care “au făcut cunoştinţă”, astfel, pentru prima dată cu asfaltul.

Lucrările executate de către Drum Construct SRL au vizat pietruirea, refacerea fundaţiilor şi asfaltarea în două straturi, a mai spus edilul şimleuan.

Acesta susţine că investiţiile în Şimleu vor continua cu refacerea a 20.000 de metri pătraţi de trotuare: “Este vorba despre o investiţie ce se derulează pe trei ani, ce se ridică la 1,6 milioane de lei”.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nicu 2 octombrie 2012 at 14:20 - Reply

    nu este rau.

Lasa un Raspuns »