Drept la replica

Magazin Salajean 18 februarie 2009 0

Drept la replica

Ex-senatorul Petru Stan

dezminte prin probe acuzatiile

In cotidianul Magazin Salajean din data de 3 februarie 2009, sub titlul Fostul senator Petru Stan acuzat ca ignora legea, Marin Codre, director al Agentiei Domeniilor Statului (ADS), filiala Salaj, ma acuza ca folosesc in mod abuziv, prin S.C. Pomicola S.R.L. Zalau o suprafata de 226 ha de teren, fara a avea un contract viabil si fara sa platesc nimic la Stat, lucru neadevarat care rezulta din:

1. Raspunsul Agentiei Domeniului Statului ca raspuns la adresa nr. 183/ 30.01.2009, din care rezulta clar ca S.C. Pomicola S.R.L. Zalau are contract de arenda viabil, cu redeventa platita la zi (publicata alaturat)

2. Mai mult, intre anii 2001 – 2006 am platit actionarii de la fostul IAS pe o suprafata de 86,6 ha, pentru care am cerut daune de la A.D.S suma de 266.600 de lei. Din contra, am facut plati duble (la A.D.S. si actionari), si nicidecum nimic, asa cum sustine d-l Director.

3. Domnul Marin Codre nu-si cunoaste atributiunile de serviciu si cred ca nu cunoaste nici A.D.S. – ul si directiile de conducere ale aestei institutii.

4. Pentru ce primeste acest cetatean (nu este director la A.D.S. – filiala Salaj – neexistand asemenea functie) care ingrijeste 286 ha de teren fara sa cunoasca situatia juridica a acestora – cu banii luati ca salariu de Marin Codrea s-ar fi putut cumpara acest pamant.

5. Cer domnului Codre Marin sa prezinte in presa un raport de activitate pe ultimii patru ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »