Drept la replica

Magazin Salajean 5 decembrie 2008 1

CATRE, COTIDIANUL MAGAZIN SALAJEAN

Va rugam sa publicati urmatorul PUNCT DE VEDERE fata de scrisoarea adresata redactiei dumneavoastra de catre domnul Alesutan Niculae si publicata in numarul din 4 decembrie a.c.:

In noaptea de 15/16 ianuarie 2008, autoturism marca Opel a fost ridicat de pe strada S. Barnutiu din municipiu de catre o persoana imputernicita de SC EXPERT PRODIMPEX SRL Zalau. A doua zi, domnul Alesutan Niculae a reclamat la politie furtul autoturismului, insa reprezentantii firmei au motivat ca au ridicat masina, intrucat domnul Alesutan Niculae a incalcat clauzele ce decurgeau din contractul de leasing, respectiv nu a achitat cateva rate lunare consecutive, prin urmare, pana la achitarea integrala a contravalorii acestuia, Opel-ul este proprietatea societatii.

Asadar, fata de comiterea infractiunii de furt de catre administratorul firmei de leasing, politia a facut propunere de neincepere a urmaririi penale, solutie confirmata atat de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, cat si de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (unde dosarul a ajuns in urma recursului formulat de domnul Alesutan Niculae).

In privinta bunurilor care s-au aflat in masina, politistii le-au ridicat in momentul identificarii autoturismului, iar Parchetul de pe langa ICCJ a emis o ordonanta in baza careia oamenii legii au incercat, in nenumarate randuri, sa i le restituie domnului Alesutan Niculae, insa acesta a refuzat constant sa vina la politie, pentru a le ridica.

In luna iulie a.c., domnul Alesutan Niculae s-a prezentat totusi la Politie, insa a refuzat din nou sa-si ia bunurile, motivand ca doreste sa le primeasca doar impreuna cu autoturismul, Opel Astra, in ciuda faptul ca i s-a explicat ca politia nu poate sa-i restituie nici autoturismul si nici contravaloarea acestuia, in lipsa dispozitiei unui procuror sau a unei hotarari judecatoresti.

Mai mult, domnii Alesutan Niculae si Boita Emil nu s-au intalnit niciodata fata in fata la sediul Politiei, drept pentru care consideram calomnioasa afirmatia reclamantului conform careia

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. iliescu 23 septembrie 2012 at 18:22 - Reply

    romania….tara lui papur voda.TOTUSI DUMNEZEU EXISTA SI APELE SE VOR LIMPEZI.” FIECARE LUCRU DE PE PAMANT ISI ARE ROSTUL LOR SI FIECAE SE VOR RANDUI”

Lasa un Raspuns »