Doua targuri sub un acoperis

Magazin Salajean 16 iunie 2010 0

Doua targuri sub un acoperis

Cele doua targuri inaugurate ieri la Sala Sporturilor din Zalau – Expo Casa si Expo Universal – nu au reusit sa adune decat 24 de firme expozante, dupa ce trei companii au renuntat cu o zi inainte de eveniment.

Aflata la cea de-a XVII-a editie, Expo Casa este deja o manifestare traditionala in randul actiunilor de acest gen din tara si prezinta materiale de constructii, mobilier, piscine, decoratiuni interioare etc. Modificarile aparute in mediul de afaceri, respectiv efectele negative ale crizei economice au impus adaptarea manifestarii expozitionale la aceste noi conditii, sustin reprezentantii Camerei de Comert si Industrie (CCI) Salaj, organizatorul evenimentului.

Ca urmare, in paralel cu Expo Casa, adica in intervalul 15-18 iunie, organizatorii au decis sa aiba loc si prima editie a targului Expo Universal, manifestare cu caracter general, in cadrul careia vor fi expuse bunuri de larg consum, confectii, auto, agentii de organizare de evenimente, servicii bancare, oferte educationale etc.

In ultima zi a celor doua targuri, va avea loc si extragerea castigatorilor participanti la tombola, marele premiu fiind un aparat de aer conditionat.

Pe viitor, oficialii CCI Salaj iau in calcul organizarea de targuri interjudetene, in acest sens purtand discutii cu omologii din judetele limitrofe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »