Doua proiecte salajene, la ceasul evaluarii

Magazin Salajean 19 octombrie 2010 0

Doua proiecte salajene, la ceasul evaluariiReprezentanti ai Autoritatii de Management a Programului Operational Regional din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului si ai Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest se vor afla astazi, la Zalau, pentru a prezenta presei stadiul implementarii a doua proiecte Regio si, implicit, impactul Programului Operational Regional in zona.

Primul proiect prevede restaurarea patrimoniului istoric si cultural al Consiliului Judetean Salaj, respectiv a cladirilor Centrului Militar Judetean, Muzeului Judetean de Istorie Zalau si a Galeriilor de Arta Ioan Sima, si are o valoare totala de 25,4 milioane de lei. Prin aceasta investitie va fi restaurata o suprafata de aproape 10.000 de metri patrati, vor fi create 10 locuri de munca, vor fi create patru noi sali de conferinte/expozitii si vor fi asigurate spatii adecvate pentru institutiile de cultura din judet.

Cel de-al doilea proiect, in valoare de aproape 500.000 de lei, vizeaza dezvoltarea si retehnologizarea pentru cresterea competitivitatii si productivitatii tipografiei Tiporom SRL Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »